ποιος είμαι

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1965, όπου και ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου.

Σπούδασα  Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λωζάνης, και μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και Ηγεσία Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ με ιδιαίτερη ειδίκευση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Εργάστηκα στη Βιομηχανία Τροφίμων, στην Διαφήμιση/Επικοινωνία και την παροχή οργανωτικών Υπηρεσιών. Απέκτησα διοικητική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης του Ιδιωτικού Τομέα για 23 συνεχή  χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπήρξα μεταξύ άλλων μέλος ΔΣ των: Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, Ελληνικής Εταιρείας Ανάκτησης-Ανακύκλωσης, Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Τροφίμων-Ποτών, δικτύου για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC-Ελλάς).

Στον χώρο της διεθνούς δραστηριότητας ασχολήθηκα επί σειρά ετών ενεργά με το Ολυμπιακό Κίνημα και στον τομέα της κοινωνικής  δράσης και του εθελοντισμού είμαι Πρόσκοπος από το 1971 και ενήλικο μέλος-στέλεχος από το 1983 όπου μεταξύ άλλων διετέλεσα εκλεγμένο μέλος Διοίκησης σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Μέσα από ταξίδια και αποστολές έχω αναπτύξει δικτύωση σε 92 χώρες με ιδιότητα σχετική με διεθνείς οικονομικές σχέσεις και θέματα εθελοντισμού και κοινωνίας των πολιτών.